måndag 20 februari 2012

Fitthorakuk

Nu har K spytt för tredje natten i rad. Dessutom hade hon 34,4 i temp. Det var dock precis efter dusch, dåliga batterier och kanske att termometern inte kom in ordentligt. Ringde 1177 i alla fall och de ba tempa igen så får ni åka in om det är för lågt. Jippi. Så dog termometern. Kul.

Dessutom passade katterna på att bråka så in i helvete när jag var inne hos Kaja. Piss överallt och jag blev så arg att jag sparkade till en katt. Vill inte ha kvar dem. Hatar dem typ. Fantiserar om att göra dem illa. Normalt och sunt att känna så för sina husdjur.

8 kommentarer:

Zahra sa...

Men oj! 34,4, låter kallt. Hoppas allt är bra med bebis.
& tror nog de flesta med husdjur tänker så när det är jobbigt.

Maria sa...

Men usch! 34,4 låter ju galet lågt. Kan man ens ha det? Hoppas att hon blir frisk fort-fort-fort.

Olga sa...

Tyckte hon kändes varmare. Ska köpa en termometer efter jobbet. Det är samma visa för tredje kvällen i rad. Somnar, vaknar, spyr, somnar om och sover gott resten av natten.

Ewonne sa...

Känner EXAKT samma för vår hund ganska ofta, minst 1 gång om dagen. Håller i detta nu på att övertyga min kille om att vi inte kan ha honom kvar. Jag orkar helt enkelt inte mer. Speciellt inte nu när vi ska ha ett barn till. Dessutom har vi inte tid för honom (anser jag, min kille delar tyvärr inte den uppfattningen). han behöver få gå ut mer, få vara lös i skogen minst 1 gång/vecka, social träning mm mm. Något jag inte orkar ge honom. Och min kille kan inte gå långt pga skadat knä så då faller den lotten på mig.

Olga sa...

Vi kan byta djur med varandra. ;)

Nej men skämt åsido, jag tycker att ni borde ge hunden till någon som har tid, lust och ork att ägna sig åt den. Om din kille inte vill det så får han väl göra det, typ cykla med den en timme om dagen eller åka på hundsim eller något.

Anonym sa...

tycker ni låter som, bortskämda 25 åringar ta ert ansvar för de djur ni skaffar de är inga slit och släng!
Samma sak gäller barn tänk igenom eran livssituation nogrannt fler barn löser inte dåliga förhållanden.

Olga sa...

Så artigt av dig, anonym, att nia mig. Det behöver du inte.

Jag är inte 25 utan 31. Mina djur är inte slit- och slängdjur. Du har uppenbarligen inte läst hela bloggen och sett vilka problem jag har med mina katter. Inlägget ovan var skrivet i affekt.

PS. Fegt att vara anonym

Ing-Marie sa...

Strunta i "Anonym", hen är inget att bry sig om. "Anonym" borde lägga kraft på att lära sig stava istället; t ex till noggrant. Du Olga verkar vara en jättehärlig tjej och jag läser din roliga blogg med glädje. Stor kram.