onsdag 3 oktober 2012

Gnäll!

Jag är så himla trött nu. Jag kommer hem från jobbet, äter och typ klappar Kaja på huvudet och somnar. Det kan ej vara så kul att dela hushåll med mig nu. Igår t.ex. kom jag på att vi skulle frosta av frysen eftersom den inte gick att öppna. Gissa vem som fick göra det? Inte grisen som somnade på soffan halv nio i alla fall.

Aja, så frågar min chef om jag inte "kan göra en insats" och ta ett kvällspass till resten av terminen trots att jag tackat nej flera gånger tidigare (alternativt tycker att jag ska hitta en person som ska jobba.) Alltså. Hen vet ju inte hur trött jag är/att jag tycker att det är kul att träffa Kaja mer än 45 minuter i sträck, men. Det känns lite som ett hån på något sätt.

Min kille ba: "Sa du inte att du gör en insats redan?"

4 kommentarer:

L sa...

Du får minsann komma hit och vila igen. Då får papporna sova med barnen! Appropå insats så lyckades inkan ställa sig upp av egen kraft idag. Hon var hemskt stolt och stod och petade på tv:n, hehe...

Olga sa...

Ååååå vilken duktig Inkku!!! Storkusin är MYCKET stolt!!!

Maria sa...

Alltså ordvalet "göra en insats" i det här fallet är i n t e o k e j.

Olga sa...

Nä asså. Dessutom är det "en insats" att komma i tid till jobbet varje dag för mig så att jobba 8–19 känns ... inte lockande.