lördag 27 juli 2013

DET KOM BLOD!!!

Ilon har inte bajsat på jättelänge, så imorse var det dags och då var det jättehårt. Man såg liksom bajset i rumpan som inte kom ut, och hon vrålade och skrek, grät med tårar och svettades. Vi satte henne på pottan och efter en stund kom två små stenhårda klumpar ut med blod på, och när jag torkade henne var det bara blod på tvättlappen.  Stackars lilla skruttet. :( Så fort det var klart skrattade hon igen men det var så sorgligt hur ledsen hon var. OCH DET KOM BLOD!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh stackars lelle rompan! Hoppas det går bättre med bajsandet nu!

Förresten så tänker jag bara på vem-filmen vem blöder? när jag läser din rubrik? Det kommer blod! Massor med blod! Fågel hämta plåster! Anya kan den utantill också hehe

//Zahra som inte kan kommentera ordentligt via mobileo

Olga sa...

Haha ja den lånade vi från bibblan men Kaja blir bekymrad och lägger pannan i djupa veck och säger nej när vi läser den=ingen favorit. Hon är även rädd för plåster. Kanske därför å.

Ewonne sa...

Åh fy! Har också varit med om det där. Eller rättare sagt, Astrid var med om det. Jag stod bredvid som åskådare och panikade. Bajset satte sig som en plugg i röva på henne. Usch, hemskt! Efter det får hon päronpuré varje dag i förebyggande syfte.

Olga sa...

Har köpt puré med katrinplommon & äpple/äpple & päron/plommon och päron och hoppas det håller bajset mjukt!