torsdag 20 augusti 2015

Samsova

Hamnar väl i helvetet för detta, men jag hatar (förlåt, ogillar starkt) att samsova. Älskar att mina barn sover i egna sängar i eget rum nu för tiden. Men inatt, natten med den första förkylningen, då fick jag samsova minsann. Jag samsover enbart av lättja (orkar ej söva om). Fast jag hittade Ilon i soffan på morgonen. 

tisdag 11 augusti 2015

Ett reseminne

Jag tror att jag kanske har fått salmonella, eller nåt annat, i Barcelona. Jag var där för två veckor sedan (kom hem 26/7). Två dagar efter hemkomst hade jag feber i två-tre dagar. Då hade jag också kramp/ont högt uppe i magen. Sedan veckan efter det var magen jättekonstig och uppsvälld, och jag bajsar inte direkt fast. Om en säger. Idag har jag mått illa och inte ens kunnat dricka kaffe! Det är hemskt. Ska kanske gå till vårdcentralen imorgon. 

måndag 3 augusti 2015

Pms

Jag har insett att jag nog har pms med typ depressiva inslag mellan ägglossning och mens. Nu är det mellan ägglossning och mens ... och jag har sovit för lite. Och jag har för många saker att göra. Och barnen bråkar. K har mordhotat mig 10 ggr. 

Är det någon som läser här som har sådan grov pms och blir deppig, och fått hjälp? Vad gör man? Vill helst ej tillföra mer hormoner till detta stormande hormonhav.